Ekholms Antikt, Retro & Vintage

Welcome - WILLKOMMEN - WELKOM

Välkommen

Bienvenida - Tervetuloa - Bienvenue

INT. TRADE SINCE 2018

SHOWROOM
Lager - Stock

Alla föremålen på lagret listade i tidsordning, med de senaste nyheterna alltid överst på listan.
Du kan nu besöka mitt showroom på Husbyvägen 19 i Borensberg.
Öppet lördagar 10 - 14.

All stock available, listed in a chronological order so the news are always on top of the list.
You can now visit my showroom in Borensberg, Husbyvägen 19.
Open on saturdays 10 - 14.

Webbutik

Nu kan du beställa direkt ifrån min hemsida via en ny webbutik. Webbutiken är fortfarande under utveckling och är ännu inte komplett.
Now you have the option to order directly from the new webshop. The webshop is still under develpment and is not yet complete.

Sålt - Sold

Objekt som lämnat lagret.
Objects that have departed the showroom.

Om - About

Ekholms Antikt, Retro & Vintage är en liten antikhandel med inrikting på lampor och belysning. Mottot är att kvalitet alltid går före kvantitet. Ekholms ARV drivs av Magnus Ekholm, en självlärd auktionsjägare med smak för god design från förr. Främst har jag målet att förmedla god svensk design till världen men bra design kan komma från de mest oväntade håll. Jag köper det jag tycker om och själv skulle kunna tänka mig att ha hemma. Det kan bli allt möjligt vackert, annorlunda och udda.
- - - -
Ekholms Antique, Retro & Vintage are a small antiqueshop with lamps and lighting as my speciality. Here quality do beats quantity. Ekholms ARV is run by Magnus Ekholm, a selftaught auction hunter with a taste for good design from bygone times. Primary objective is to share good swedish design with the rest of the world, but good design can come from anywhere you least expect it. I buy what I like and could, and do, decorate my own home with. It can be all sorts of quirky, different, beautiful and odd things.

Jag finns även representerad med mina egna butikshörnor hos den tyska vintagejätten Pamono, anglo-franska Selency och allt som oftast även på den holländska auktionsjätten Catawiki.

PAMONO

Min butik på Pamono. Sen går det ju givetvis att njuta av tusentalet andra säljare från hela Europa som finns där.

SELENCY

Min butik på Selency. En av de större onlinebutikerna för vintage och designinredning.

CATAWIKI

Här listas mina aktuella objekt för auktion. Catawiki har hundratals olika auktioner varje vecka, det finns något här för alla.

"It's very simple, I buy what I like."
Drew Pritchard
Salvage Hunters

KONTAKT

Vid intresse av att se objekt på mitt lager
kontakta mig på magnus@ekholmsarv.se

Jag kan också vara behjälplig med värdering, restaureringar och rådgivning kring skötsel av lampor och belysning. Kontakta mig för mer detaljer.

Alla priser på sidan är inklusive moms. Fraktkostnader tillkommer.
För företag, kontakta mig för B2B-priser.
Självklart har jag F-skattsedel och är momsregistrerad.

All prices on the website are in SEK and with swedish VAT.
Transport costs not included.
For business clients, please contact me for B2B prices.
There is always a deal to make.
magnus@ekholmsarv.se

Handla efter kategori

Nyligen inkommet

Bästsäljare